Yritys

Valvova Oy on vuonna 1999 perustettu yksityisomisteinen turva- ja kulunhallinnan ratkaisuihin keskittynyt yritys. Toimintaamme kuuluu kameravalvonta-, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmien myynti, asentaminen, maahantuonti ja suunnittelu. Käytämme markkinoiden johtavia ja laadukkaita brändejä. Toimenkuvaamme kuuluu myös oman kameravalvonnan ja ajoneuvokulunvalvonnan ohjelmistokehitys KSENOS -tuotemerkillä.

Työllistämme toistakymmentä alan ammattilaista, ja vastaamme asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin rekrytoimalla aktiivisesti lisää työntekijöitä. Olemme kasvattaneet henkilöstöämme viimeisen parin vuoden aikana merkittävästi. Toimintamme kattaa koko Suomen, ja laajan yritysyhteistyöverkoston kautta pystymme toimittamaan niin pieniä kuin suuriakin järjestelmiä mm. vähittäiskaupan, teollisuuden ja logistiikan yrityksille.

Toimitamme kokonaisratkaisuja elektroniseen suojaukseen sekä henkilö- ja ajoneuvoliikenteen ohjaukseen avaimet käteen -periaatteella. Toimintamme kattaa järjestelmien suunnittelun, kaapeloinnin, asennuksen, käytönopastuksen ja dokumentoinnin. Tuotamme myös asiakkaan järjestelmien kokonaisvaltaista projektinhallintaa huoltotoiminnasta uudisasennukseen ja laajennuksiin.

Teemme yhteistyötä kaikkien vartiointiliikkeiden kanssa. Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys, ja kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.