Ohjelmistokehitys

Obseron suoraviivaistaa kameravalvonnan

Enemmän hyötyä vähemmällä työllä

Obseron on suomalainen, helppokäyttöinen videovalvontaohjelmisto, joka soveltuu kaiken kokoisiin kameravalvontajärjestelmiin. Järjestelmät voivat koostua yhdestä tai useammasta tallentimesta sekä mahdollisista etäkäyttökoneista. Obseron-tallentimiin voi yhdistää sekä IP- että analogisia kameroita. Ohjelmaa voi käyttää pöytäkoneen lisäksi esimerkiksi kännykällä tai tabletilla mobiiliapplikaation avulla.

Olemme kehittäneet Obseron-videovalvontaohjelmistoa vuodesta 2004 lähtien. Uskomme, että hyvä videovalvontaohjelmisto pystyy mukautumaan asiakkaan tarpeisiin, eikä toisin päin. Siksi kuuntelemme asiakkaidemme toiveita toimittaaksemme heidän tarpeitaan aina parhaiten palvelevan tuotteen. Tänä päivänä toimitamme ohjelmistoa kansainvälisille kumppaneillemme ympäri maailman.

Täyden hyödyn saamisen kameravalvonnasta ei tulisi vaatia turhaan ylimääräistä työtä kuluttajalta. Ohjelmistokehityksemme pohjautuu tähän ajatukseen. Mitä nopeammin uuden ohjelman käytön oppii, sitä nopeammin sen käytöstä on hyötyä. Ja mitä helpompi ohjelmaa on käyttää, sitä enemmän hyötyä siitä saa irti.

www.obseron.com