Kulunvalvonta

Helpotusta kulunvalvontaan

Luvattomilta pääsy kielletty

Oikeanlaisella kulunvalvontajärjestelmällä varmistat, että yritykseesi pääsevät vain he, joilla on sinne lupa tulla. Oli kyseessä sitten yhden oven järjestelmä tai satojen ovien kiinteistö, kulunvalvontajärjestelmä helpottaa huomattavasti avain- ja kulunhallintaa.

Kulunvalvontajärjestelmällä voidaan sähköisen lukituksen kanssa ohjata kiinteistöjen ovia ja portteja kalenterilla, sekä rajoittaa kulkua sellaiseen aikaan, jolloin kiinteistöön ei ole asiaa. Järjestelmiin on mahdollista määritellä useita eri kulkutasoja, ja niihin voidaan liittää myös työajanseurantaa, josta saadaan valmiit raportit tiedostorajapinnalla palkanlaskuun. Tällöin manuaalinen kirjaus voidaan jättää tekemättä järjestelmän huolehtiessa automaattisesti saldoista.

Kulunvalvonnan tunnisteena voidaan käyttää muutakin kuin perinteistä avaimenperässä roikkuvaa RFID-tunnistetta. Yhtä hyvin tunnistautuminen voi tapahtua sormenjälkilukijalla, rekisterikilpikameralla tai magneettijuovalla. RFID-voidaan integroida muun muassa henkilökorttiin, jolloin käyttäjä ei joudu kuljettamaan mukanaan useita tunnisteita.