Kameravalvonta

Hei! Mitä jos...

Automatisoitu ankkatarha, jalkapallon videotuomarointi, pelastussimulaattori - saattaisit yllättyä mitä kaikkea videovalvonnalla voi tehdä. Onko yritykselläsi tavallisesta poikkeavia haasteita jotka voidaan ratkaista videovalvonnalla? Otetaan selvää!

Miksi käyttää kameravalvontaa?

Tehokas kameravalvonta auttaa esimerkiksi estämään rikoksia ja löytämään ongelmakohtia työturvallisuuden parantamiseksi. Teollisuuden ja tuotannon prosessien valvonta myös helpottuu, kun useita tuotannon työvaiheita voi seurata kätevästi yhdestä pisteestä kamerakuvia seuraamalla. Kamerakuva ei myöskään ole riippuvainen ihmismielen virkeydestä tai huomiointikyvystä. Kun kameran väsymätön silmä seuraa prosessien sujuvuutta aina samalla tehokkuudella, ongelmakohtien selvitystyö helpottuu huomattavasti.

Hyötyä ei ole, jos sitä ei käytetä, vai onko?

Vaikka videokuvan jatkuva seuranta on hyödyllistä tietyissä ympäristöissä, tarkoitus on ettei kamerakuvia tarvitse tarkkailla koko ajan. Toimiva järjestelmä ilmoittaa etukäteen ennen kuin tarvetta rikosten tai onnettomuuksien selvittämiseen ehtii syntyä.
Kun tallenteita tarvitsee katsoa, se saattaa olla satunnaista ja tapahtua harvoin. Tällöin järjestelmän helppokäyttöisyys ja nopea haku ovat avainasemassa. Suosittelemme suomalaista Obseron-videovalvontaohjelmaa.