Yritys

Valvova Oy on vuonna 1999 perustettu yksityisomisteinen turva- ja kulunhallinnan ratkaisuihin keskittynyt yritys, joka myy, asentaa, maahantuo ja suunnittelee kameravalvonta-, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Käytämme markkinoiden johtavia ja laadukkaita brändejä.

Työllistämme lähes 20 alan ammattilaista, ja vastaamme asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin rekrytoimalla aktiivisesti lisää työntekijöitä. Olemme kasvattaneet henkilöstöämme viimeisen parin vuoden aikana merkittävästi.

Toimitamme kokonaisratkaisuja elektroniseen suojaukseen sekä henkilö- ja ajoneuvoliikenteen ohjaukseen avaimet käteen -periaatteella. Toimintamme kattaa järjestelmien suunnittelun, kaapeloinnin, asennuksen, käytönopastuksen ja dokumentoinnin. Tuotamme myös asiakkaan järjestelmien kokonaisvaltaista projektinhallintaa huoltotoiminnasta uudisasennukseen ja laajennuksiin.

Teemme yhteistyötä kaikkien vartiointiliikkeiden kanssa.

Toimenkuvaamme kuuluu myös oman kameravalvonnan ja ajoneuvokulunvalvonnan ohjelmistokehitys KSENOS -tuotemerkillä.

Toimintamme kattaa koko Suomen, ja laajan yritysyhteistyöverkoston kautta pystymme toimittamaan niin pieniä kuin suuriakin järjestelmiä mm. vähittäiskaupalle, teollisuudelle ja logistiikalle.

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys, ja kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

sy_jasenyritys_2016_175x88pxaaa-logo-2016-fi