Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmällä helpotetaan avain- ja kulunhallintaa. Sähköisen lukituksen kanssa oikeanlainen järjestelmä mahdollistaa kiinteistöjen ovien ja porttien ohjausta kalenterilla ja rajoittaa kulkua sellaiseen aikaan jolloin kiinteistöön ei ole asiaa. Järjestelmiin on mahdollista määritellä useita eri kulkutasoja, ja niihin voidaan liittää myös työajanseurantaa. Työajanseurannasta saadaan valmiit raportit tiedostorajapinnalla palkanlaskuun, jolloin manuaalinen kirjaus voidaan jättää tekemättä järjestelmän huolehtiessa automaattisesti saldoista.

Kulunvalvonnan tunnisteina voidaan käyttää muutakin, kuin perinteistä avaimenperässä roikkuvaa RFID-tunnistetta. Yhtä hyvin voi tunnistautuminen tapahtua sormenjälkilukijalla, rekisterikilpikameralla tai magneettijuovalla. RFID-voidaan integroida mm. henkilökorttiin, jolloin käyttäjä ei joudu kuljettamaan mukanaan useita tunnisteita.

Olemme asentaneet kulunvalvonta-/työ­ajanseuranta­järjestelmiä jo yli kymmenen vuoden ajan. Asentamamme järjestelmät käsittävät kokonaisuuksia yhden oven järjestelmistä aina satojen ovien kiinteistöihin. Kokemuksemme ansiosta pystymme vastaamaan suomalaisten yritysten tarpeisiin. Vahva osaamisemme takaa asennustyön lisäksi myös täydellisen ohjelmatason käyttöönoton ja käytönopastuksen.